DELEGATIE MARE CONDUSĂ DE PREȘEDINTELE TSD Gorj, COSTI DUMITRAȘCU LA CONGRESUL TINERETULUI SOCIAL DE LA BUCUREȘTI

    Costi Dumitraşcu,  noul preşedinte al Organizaţiei TSD Gorj a fost prezent astăzi, la București la Congresul Tineretului Social Democrat. Acesta a venit însoțit de aproximativ 80 de tineri și, conform declarațiilor pe care le-a făcut, a venit cu un mandat de susținere a singurului candidat la șefia TSD, Gabriel Petrea, Ministrul Dialogului Social.

Congresul pentru alegerea preşedintelui Tineretului Social Democrat (TSD) convocat pentru duminică, la Romexpo, actualul lider al organizaţiei, Gabriel Petrea.La evenimentul de la  la Romexpo, au participat peste 2500 de tineri delegați din țară inclusiv preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar şi premierul Mihai Tudose.

 

 

 

Până la momentul transmiterii acestei ştiri, exista o singură candidatură înregistrată, cea a lui Gabriel Petrea, actualul preşedinte TSD.Gabriel Petrea este preşedinte TSD, deputat şi ministru al Consultării Publice şi Dialogului Social.

 

 

Din delegatia TSD Gorj prezentă la București a mai făcut parte, Marilena Ardeiu, secretar TSD Gorj, fostul președinte, Claudiu Manta, primarul comunei Bărbătești, Mangu Adrian cat si membrii biroului permanent judetean si din LSSD Gorj.

  • Urmăriți în continuare un mini interviu pe care președintele TSD Gorj, Costi Dumitraşcu l-a acordat ecopolitic.ro

ecopolitic.ro