Ecopolitic Media intră pe piața de publicitate media si consultanță cu o ofertă UNICĂ

EXCLUSIV

Pentru toate companiile și instituțiile cu peste 50 de angajați muncim gratis!!!

Ecopolitic Media este mai mult decât o agenție de știri!

În acest moment agenția de știri Ecopolitic Media, având ca platformă online site-ul www.ecopolitic.ro și cel de socializare  www.facebook.com/ecopolitic.ro , a intrat oficial în piața de publicitate media și consultanță.             

     ecopolitic-mediaO dată ce am căpătat o experiență și încredere dovedită în decursul a aproape doi ani de activitate ca și agentie de știri, agenție acreditată la cele mai importante instituții, atât la Palatul Victoria (Guvernul României), Palatul Cotroceni ( Administrația Prezidențială) cât și la Palatul Parlamentului – Ecopolitic Media intră și pe piața de publicitate media și consultanță venind cu o ofertă unică :

Pentru toate companiile și instituțiile cu peste 50 de angajați muncim gratis!!!

   Societatea Ecopolitic Media a devenit Unitate Protejată prin autorizația emisă de către Ministerul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice,  putând astfel oferii servicii gratis pentru toate firmele și instituțiile cu peste 50 de angajati, care pot folosi fondul de handicap pentru a achizitiona serviciile noastre si, in acelasi timp, pot sustine persoanele cu handicap.

   În continuare vă prezentăm detaliile privind beneficiile colaborării cu societatea noastră – Ecopolitic Media, serviciile pe care vi le oferim și cum puteți beneficia de prevederile fondului de handicap conform Legii 448/2006

Activități ale agențiilor de publicitate

publicitate-online-si-offline Societatea Ecopolitic Media  furnizează o gamă completă de servicii de publicitate si de promovare (prin posibilitati interne sau prin subcontractare), inclusiv consultanta, servicii de creatie, productia de material publicitar si cumpararea acestuia.

   

Aceasta clasa include:

  • crearea si realizarea campaniilor publicitare:-crearea si plasarea reclamelor în ziare, periodice, la radio si televiziune, pe internet si alte mijloace ddd dd media
  • crearea si plasarea reclamelor în aer liber, de exemplu afise, panouri si cadre, proiectarea showroom-urilor si aplicarea de colante publicitare pe masini si autobuze
  • publicitatea aeriana
  • distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor
  • creare de standuri, structuri si site-uri de afisare
  • desfasurarea campaniilor de marketing si a altor servicii publicitare în scopul atragerii si retinerii clientilor -promotii de produse
  • activitati de marketing prin punctele de vânzare
  • publicitate directa prin posta

Activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării

Societatea Ecopolitic Media  acordă  consultatii, îndrumare si asistenta operationala, inclusiv activitati de lobby, pentru firme si alte organizatii în domeniul relatiilor publice si al comunicarii.

Activități de consultanță pentru afaceri și management

   consultanta-gratuitaSocietatea Ecopolitic Media  mai acordă și consultatii, îndrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare, managementul schimbarilor, reducerea costurilor si alte probleme financiare; obiective si strategii de marketing; planificarea, si politici privind resursele umane; strategii de compensare si pensionare; planificarea productiei si planificarea controlului.

   Aceste servicii pentru afaceri oferite de către Societatea Ecopolitic Media  pot include consultanta, îndrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice cu privire la:-proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar-consultanta si asistenta acordata firmelor si serviciilor publice pentru planificare, organizare eficienta si control, managementul informatiei etc.

Ce este fondul de handicap și care sunt Obligatiile firmelor conform Legii 448/2006 ?

handicapLegea nr. 448 reglementeaza drepturile si obligatiile persoanelor cu handicap de la noi din tara.

 (2)Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel putin 50 de angajati, au obligatia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati.

(3)Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajeaza persoane cu handicap in conditiile prevazute la alin. (2), pot opta pentru indeplinirea uneia dintre urmatoarele obligatii:

a)sa plateasca lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap;

b)sa achizitioneze produse sau servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate in unitatile protejate autorizate, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat, in conditiile prevazute la lit. a).

Media Signpost Showing Internet Television Newspapers Magazines And Radio

Aici intervenim noi cu Unitatea Protejata Autorizata – Ecopolitic Media prin care puteti achizitiona serviciile pe care le oferim iar astfel, la sfarsitul lunii, poti calcula si folosi fondul de handicap pentru achizitionarea de servicii oferite de noi pentru compania sau instituția dumneavoastră!

Formula de calcul a fondului de handicap:

4% x numarul de angajati x ½ x salariul minim brut pe economie.

 

Cum functioneaza din punct de vedere contabil?

La sfarsitul lunii de calcul salarial, se calculeaza si fondul de handicap care se declara pe declaratia 100. Cand se colaboreaza cu o Unitate Protejata, fondul de handicap se declara si se justifica prin contractul cu Unitatea Protejata care primeste fondul respectiv.

  logo-ecopoliticPrin urmare, in loc sa trimită statului acesti bani, compania sau instituția are posibilitatea de a achizitiona servicii de publicitate și consultanță de la o unitate protejata. Mai exact, este vorba de unitate protejată Ecopolitic Media!

   Contacteză-ne pentru a putea să te ajutăm și pentru a muncii gratis pentru dumneavostră!

S.C. Ecopolitic Media S.R.L.

Website: www.ecopolitic.ro

Facebook: www.facebook.com/ecopolitic.ro

E-mail: iulian.ionescu@ecopolitic.ro

Telefon contact : 0787540682