Exemple de succes și dăruire : Adăpost canin la standarde europene în Motru!

?

Exemple de succes și dăruire :

Adăpost canin la standarde europene în Motru!

– adăpost prevăzut cu SALĂ DE OPERAȚII !

– ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR municipiului MOTRU !

   Sesizați la nr de tel. 0253/362416 orice informație care poate duce la identificarea celor care abandonează câinii ( nr. autovehicul, culoare, marca, etc).
Adăpostul canin aflat în apropierea municipiului Motru, realizat și aflat în administrarea Direcției Publice Motru, găzduiește câinii fără stăpân, abandonați, fiind unul din cele mai moderne adăposturi canine din România și care oferă condiții la standarde europene.Are toate facilitățile necesare pentru tratarea căinilor din punct de vedere medical, adăpostul având sală de tratament, depozit de alimente, grupuri sanitare și toate utilitățile, energie electrică, alimentare cu apă, canalizare și centrală termică.Adăpostul mai este prevăzut cu vestiare pentru îngrijitori și medici.

20160229_084201-1 Boxele unde sunt ținute animalele sunt izolate termic, tencuială vopsită lavabil, tâmplărie metalică, pardoseală de ciment peste care este montată pardoseală din lemn..Fiecare țarc de odihnă al câinilor este prevăzut cu o pardoseală din ciment sclivisit.Există un sistem automat de umplere a vaselor pentru apă, vasele pentru hrană sunt din inox, becuri cu halogen pentru încălzirea cuștilor maternitate.Mai mult decât atât, angajații acestui adăpost fac acestă muncă cu o dragoste aparte, sunt mai mult decât iubitori ai acestor căței.Sunt pentru o perioadă ”părinți” adoptivi.Capturarea și transportul căinilor abandonați se face în conformitate cu legislația în vigoare.
Adăpost prevăzut cu SALĂ DE OPERAȚII !
?

Foarte important de știut este faptul că adăpostul este prevăzut inclusiv cu laborator, SALĂ DE OPERAȚII, sală de consultații și tratament, cameră frigorifică și boxe izolare căini postoperatorii.Adăpostul este relativ nou, s-a dat în folosință de 8 luni și are o suprafață de 800 m2.

Acest adăpost aflat în administrarea Direcției Publice Motru le-a schimbat viața acestor animale, după ce multe dintre ele au fost maltratate.Din discuțiile pe care le-am avut cu conducerea Direcției Publice Motru am aflat cu bucurie că unele persoane, după ce au văzut cum sunt tratate aceste animale și câtă grija l-i se acordă, că pot rămâne în grija oamenilor de aici.

 

 

 

20160229_084701ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR municipiului MOTRU

Chiar dacă acest adăpost canin se bucură de toate dotările și este conform celor mai stricte standard europene, în continuare există anumite persoane care-și abandonează căinii direct pe raza municipiului Motru, probabil din alte zone, fără să-i aducă la acest adăpost unde pot fi îngrijiți și tratați.În urma sesizărilor venit de la unii cetățeni i-au făcut pe cei de la Direcția Publică Motru împreună cu Poliția Locală Motru să facă un anunț public cu privire la faptul că in zonele periferice ale localitatii sunt adusi cu diferite autovehicule si abandonati caini din alte zone, și solicită sprijiniul cetățenilor in vederea identificarii si tragerii la raspundere a acestor persoane.

?

Conducerea Direcției Publice Motru a făcut toate eforturile și demersurile necesare pentru a asigura condițiile de îngrijire a tuturor căinilor fără stăpân de pe raza municipiului Motru, doar că în același timp face un apel la toți locuitorii să anunțe imediat ce observă căini abandonați sau mașini care aduc câini din alte zone și-i abandonează în oraș.Este păcat pentru condițiile pe care le-au creat cei de la Direcția Publică Motru să nu îi ajutăm să-i găsească pe cei care își bat joc de aceste vietăți și pentru a nu vedea căței singuri și abandonați pe străzile municipiului, aduși din alte părți de alții.

Vă prezentăm în continuare anunțul complet!

 

”CONSILIUL LOCAL MOTRU
POLITIA LOCALA

IN ATENTIA CETATENILOR!

Conform Normelor de aplicare a O.U.G. nr. 155/2001 privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân este interzisa mutarea câinilor fără stăpân din zona în care se află în altă zonă.
Avand in vedere sesizarea Directiei Publice Motru, respectiv unele semnale venite din partea cetatenilor privind faptul ca in zonele periferice ale localitatii sunt adusi cu diferite autovehicule si abandonati caini din alte zone, solicitam sprijiniul dvs. in vederea identificarii si tragerii la raspundere a acestor persoane.
Orice sesizare care ar putea duce la identificarea acestor persoane ( nr. autovehicul, culoare, marca, etc) o puteti adresa permanent Politiei Locale Motru atat la nr .de telefon 0253/362416 cat si la sediul din Al. Bradului nr. 2.
Va multumim anticipat!

Sef Serviciu Politie Locala
Cons. MARIN PAUL”