PNL PREZINTĂ BILANȚUL CATASTROFAL AL PRIMARULUI PSD DE LA SECTORUL 6, GABRIEL MUTU LA UN AN DE MANDAT

   După ce, astăzi,  la un an de mandat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea i-a adunat pe toţi cei şase primari şi împreună au prezentat un bilanţ, un raport al activităţii de când se află la conducerea Bucureştiului, imediat a venit și replica președintelui PNL Sector 6, Cornel Pieptea care a prezintat o serie de exemple negative și promisiuni electorale pe care nu le-a realizat primarul PSD al sectorului 6, Gabriel Mutu :

  • UN AN DE NIMIC LA PRIMĂRIE PENTRU LOCUITORII SECTORULUI 6

Conform unui comunicat de presă, președintele PNL sector 6, Cornel Pieptea precizează că „la un an de la câștigarea alegerilor locale de către PSD în Capitală, liderii alianței de guvernământ se poartă de parcă ar fi în continuare în campania electorală, sau cel puțin în opoziție.

      Din punct de vedere politic și administrativ vă reamintesc că PSD-ul a câștigat cele 6 primării de sectoare, Primăria Capitalei, majoritatea în Consiliul General și în consiliile locale de sectoare, majoritatea în Parlament și guvern aproape monocolor.

În aceste condiții, domnule Primar al Sectorului 6, vă solicit să precizați ce ați realizat în primul an de mandat, în condițiile în care cele mai importante promisiuni ale dumneavoastră sunt încă la stadiul de proiect.

  • Ați promis locuitorilor sectorului 6 că veți reabilita blocurile cu fonduri europene. La un an de mandat constatăm ca nu ați reabilitat niciun bloc nici cu bani de la buget nici cu fonduri din împrumuturi.
  • Ați promis locuitorilor sectorului 6 că veți transforma Lacul Morii într-un punct de agrement. La un an de mandat constatăm ca zona este neschimbată.
  • Ați promis locuitorilor sectorului 6 că veți reabilita cinematografele Favoritși Giulești. La un an de mandat constatăm ca fiecare dintre aceste imobile este o ruină, un loc de depozitare al deșeurilor, clădirile devenind adăpost pentru oameni ai stărzii. Și pe bună dreptate locuitorii sectorului 6 se întrebă dacă primarul de sector va face ceva din ceea ce a promis.

     Situația de la Primăria Capitalei este cel puțin la fel de nefastă pentru bucureştenii din sectorul 6. Exceptând show-urile televizate, promisiunile megalomanice de tip Oprescu şi puzderia de concerte din bani publici, doamna Primar General nu mai are timp şi de adevăratele probleme ale oraşului. Doamnă Primar General, vă solicit să precizați care au fost măsurile luate pentru îmbunătățirea vizibilă a vieții locuitorilor sectorului 6, din moment ce bulevardul Prelungirea Ghencea este exact în aceeași situație în care l-a lăsat colegul dumneavoastră, domnul Sorin Oprescu, reabilitarea bulevardului Timișoara este abandonată, podul de la Ciurel avansează încet, însă chiar și așa nu se știe către ce avansează, din moment ce exproprierile și lucrările pentru legătura cu centura nu există, iar despre intersecția de la Răzoare nu se aude nimic, rămânând un adevărat un calvar pentru cei câțiva zeci de mii de trecători zilnici.

  • Locuitorii sectorului 6 încă așteaptă inaugurarea parcărilor park&ride de la intrările în Capitală, promise pentru această primăvară, sau cel puțin introducerea sistemului automat de taxare a parcărilor. Nu a văzut nimeni niciun aparat de taxare sau măcar un număr de sms pentru plata electronică.
  • Principalele bulevarde din sectorul 6 la orele de vârf se transformă din căi de rulare în parcări imense, atât pentru autoturisme, cât și pentru autobuze. Zeci de mii de locuitori ai sectorului 6 sunt captivi serviciilor RATB ce se degradează în fiecare an. Realizarea benzilor unice, achiziția de mijloace de transport, integrarea autobuzelor în sistemul de management al traficului se regăsesc doar în documentațiile din Primăria Municipiului București. ”

”Acum, la “celebrarea” primului an de mandat PSD atât la primăria de sector, cât și la cea a Capitalei, considerând că acest an a fost suficient pentru a învăța administrație, vă cer doamna si domnule primar să ieșiți în fața bucureștenilor, în general, și a locuitorilor sectorului 6, în special, cu soluții și termene clare de realizare”, a spus în încheierea comunicatului de presă liderul PNL Sector 6

ecopolitic.ro