joi, noiembrie 30, 2023

1 Decembrie/Deputatul Antonel Tănase: Astăzi România este populată doar de oameni harnici și gospodari, mâine ne întoarcem la România unde o autostradă se construiește în 20 de ani

Deputatul Antonel Tănase, a afirmat, miercuri, de Ziua Națională, că există România de 1 Decembrie și există România celor 365 de zile: Astăzi România este populată doar de oameni harnici și gospodari, mâine ne întoarcem la România unde o autostradă se construiește în 20 de ani, astăzi instituțiile de forță defilează în fața unui Președinte care a promis educație și normalitate, mâine cetățenii români defilează într-o Românie care a pus educația și normalitatea pe ultimul loc, în absența unui Președinte care a livrat doar multe zile de golf, criză politică și PSD.

”Astăzi este ridicat în slăvi viitorul măreț al copiilor români, mâine este despre ce mai găsesc de pus pe masă 41,5% dintre copiii României, săraci și excluși social.

Astăzi este despre stegulețe, mândria de a fi român, sarmale, mici și carne la garniță, mâine este despre frica de a intra într-un spital, teama de drumurile județene, corupție și șpăgi.

Astăzi este horă în jurul Arcului de Triumf, mâine ne întoarcem la cele 600,000 de dosare cu autor necunoscut care zac în arhivele Poliției Române.

Astăzi este despre NATO, democrație și statul de drept, mâine este despre cum anumiți politicieni au împărțit românii în buni sau răi din cauza propriei incompetențe din ultimii ani pandemici.

Astăzi ne aplaudăm țara. Dar țara nu are nevoie de aplauze, are nevoie de smerenia aleșilor, de cinste, de promisiuni respectate și forță de muncă. Astăzi suntem mândri că suntem români, mâine aruncăm chiștoace pe geam, uităm sticle de plastic în pădure și parcăm pe trotuarul din fața trecerii de pietoni.”, a declarat Antonel Tănase, într-o postare pe facebook.

Deputataul consideră că ”singura soluție ca această țară să se ridice este să fie 1 Decembrie în fiecare zi. 1 Decembrie nu este o dată în calendar, este o stare de spirit și ea se numește LIBERTATE. România suntem noi și ea este suma alegerilor noastre.”

Antonel Tănase: La mulți ani, România, fie ca oamenii tăi să te prețuiască 366 de zile, să te respecte și să te iubească! Mâine, când festivismul, tresele, ochelarii de soare și paradele s-au încheiat vor rămâne doar iubirea adevărată de țară, libertatea și unitatea. Noi suntem România!

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner