Natalia Intotero, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară: Studenții, interesați de programele de creditare pentru tineri Student Invest și Family Start

Natalia Intotero, ministrul Familiei, spune că a fost încântată să constate că Aula Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București a fost plină de studenți interesați de programele de creditare pentru tineri Student Invest și Family Start.
  • ”Atmosfera interactivă din sală a generat idei, a oferit clarificări, dar în primul rând cred că a încurajat și mai mult dorința de accesare a acestor împrumuturi.

I-am asigurat pe studenți că sumele alocate pentru aceste două programe sunt suficiente și indiferent de atitudinea refractară a unor sucursale de bănci ei nu trebuie să renunțe ci să consulte lista cu toate instituțiile bancare înscrise în program.

Aceste programe concepute pentru a asista tinerii care se confruntă cu nevoia de finanțare pentru educație, prin contractarea unui credit cu o sumă de până la 75.000 de lei, pe o perioadă de rambursare de maxim 10 ani și dobândă zero, și 150.000 cu dobândă 75% pentru acele familii tinere, la început de viață, au fost foarte bine primite de studenți și mă aștept ca până la finalul anului suma alocată pentru creditare să fie epuizată.

Mulțumim domnului rector prof. univ. dr. Sorin Mihai Cimpeanu pentru amabilitatea și deschiderea de care a dat dovadă punându-ne la dispoziție Aula USAMV astfel încât tot mai mulți tineri să afle de beneficiile acestor programe gestionate de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.”, spune Intotero.

𝙄𝙣𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙩̦𝙞𝙞 𝙨𝙪𝙥𝙡𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙘𝙚𝙡𝙚 𝙙𝙤𝙪𝙖̆ 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙚 𝙙𝙚 𝙘𝙧𝙚𝙙𝙞𝙩𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙚 𝙥𝙤𝙩 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙨𝙖 𝙡𝙖 𝙝𝙩𝙩𝙥𝙨: 𝙢𝙛𝙖𝙢𝙞𝙡𝙞𝙚.𝙜𝙤𝙫.𝙧𝙤/𝟭/𝙥𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙚-𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙡𝙚

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare