Suceava: O casă din Fălticeni şi două solarii din curtea acesteia afectate de un incendiu violent

O casă din municipiul Fălticeni şi două solarii din curtea acesteia au fost afectate de un puternic incendiu produs în noaptea de luni spre marţi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestuia, Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

‘La sosirea echipajelor, ardeau generalizat două solarii, iar flăcările erau extinse şi la o porţiune din acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 4:30. Au ars cele două solarii, construite pe structură din lemn ?i acoperite cu folie din material plastic, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. De asemenea, acoperişul casei a fost afectat pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi’, au precizat oficialii ISU.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Coşul de fum provenea de la sistemul de încălzire al solariilor.

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare