marți, iunie 28, 2022

A început războiul pentru putere la TSD! Tinerii social democrați Bihor nu-l mai vor pe Mihai Sturzu și îl susțin pe Gabriel Petrea pentru funcția de Președinte al TSD

A început războiul pentru putere la TSD!

Tinerii social democrați Bihor nu-l mai vor pe Mihai Sturzu și îl susțin pe Gabriel Petrea pentru funcția de Președinte al TSD

tsd-2015

Membrii Comitetului Executiv Județean al TSD Bihor au adoptat o Rezoluție prin care se solicită organizarea de alegeri, într-un termen rezonabil la nivelul conducerii TSD.Mai mult decât atât solicită încetarea mandatului de președinte al TSD, conform Regulamentului organizației, al deputatului Mihai Sturzu.

În același timp au votat să-l susțină pentru funcția de Președinte TSD pe actualul viceprimar de la Sectorul 6, Gabriel Petrea.

Vă prezentăm în continuare comunicatul de presă al Conducerii Tineretului Social Democrat Bihor

COMUNICAT DE PRESĂ

Tinerii social democrați trebuie să fie bine pregătiți pentru anul 2016

Membrii Comitetului Executiv Județean al TSD Bihor au adoptat o Rezoluție prin care se solicită organizarea de alegeri, într-un termen rezonabil la nivelul conducerii TSD.

Constatând încetarea mandatului de președinte al TSD, conform Regulamentului organizației, al deputatului Mihai Sturzu, liderii TSD Bihor accentuează nevoia de a avea, la nivelul tuturor structurilor PSD, conduceri care să poată asigura cu succes participarea respectivelor structuri la pregătirea și desfășurarea cu succes a campaniilor electorale din anul 2016.

”Prin rezoluția adoptată și înaintată pentru susținere conducerii PSD Bihor vrem să subliniem importanța capitală pentru partidul nostru de a câștiga atât alegerile locale și alegerile generale organizate în anul 2016, cât și contribuția majoră pe care tineretul social democrat este așteptat să o aducă, și o va aduce, la aceste rezultate, ca de fiecare dată.

Trebuie de asemenea să actualizăm în cel mai scurt timp și Regulamentul TSD, în urma modificărilor la Statutul partidului, adoptate cu ocazia Congresului din data de 18 Octombrie 2015.

Atât personal, dar și alături de colegii din Bihor, eu îmi exprim convingerea că o nouă conducere a TSD va reuși să transmită, într-un mod mai energic, mai credibil și mai eficient, preocupările, acțiunile și rezultatele organizației noastre pentru sprijinirea tinerilor din România, iar ele nu sunt puține. Din păcate, ele sunt însă prea puțin promovate.

Am votat totodată și susținerea candidaturii colegului nostru Gabriel Petrea pentru funcția de Președinte al TSD pentru că, iar aici sentimentul este unanim, avem încredere că așteptările mari pe care le avem de la el se vor îndeplini”, a declarat Emilian Pavel, Președintele TSD Bihor și Deputat în Parlamentul European.

Conducerea TSD Bihor

spot_img

5 COMENTARII

Comments are closed.

Campanii publicitare
    sales banner