marți, iunie 28, 2022

Acuzaţii grave la adresa ANP; Ce spune iubita lui Dragnea despre tratamentul din închisoare

Administraţia Naţională a Penitenciarelor nu respect decizia instanţei şi a Avocatului Poporului privind dreptul la muncă şi la sănătate a lui Liviu Dragnea, probabil din cauza unor mari presiuni, spune prietena acestuia, Irina Tănase.

Aceasta a precizat că Liviu Dragnea a ajuns la medic în închisoare, pentru că are dureri insuportabile la coloană, i s-a făcut RMN și urmează programe de recuperare.

Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. (…) Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate. Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. (…) Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. (…) Erau încălcate niște drepturi. (…) Au emis o serie de recomandări spre ANP pentru a îndrepta aceste reguli. (…) Bănuiala mea este că sunt presiuni foarte mari asupera celor din penitenciar. ”, a afirmat Irina Tănase la Realitatea PLUS.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner