Adrian Năstase, după recepţia de la Cotroceni: Discursul lui Iohannis, unul „normal” pentru o astfel de ceremonie

nastase iohannis
sursa foto: antena3.ro

România va avea nevoie de înţelepciune şi de linişte pentru a construi, iar  „coabitarea” nu înseamnă doar relaţia dintre preşedinte şi premier, de culori diferite, ea poate însemna şi o relaţie civilizată între presedinte şi principalul partid de opoziţie, afirmă fostul premier Adrian Năstase.

El a fost prezent la recepţia de la Palatul Cotroceni.

“Am fost invitat, aseară, şi am participat la Recepţia oferită de preşedintele Iohannis, cu prilejul Zilei naţionale a României, la Palatul Cotroceni.

După recentele alegeri, vor urma cinci ani cu Iohannis – preşedinte la Cotroceni. România va avea nevoie de înţelepciune şi de linişte pentru a construi. „Coabitarea” nu înseamnă doar relaţia dintre preşedinte şi premier, de culori diferite. Ea poate însemna şi o relaţie civilizată între preşedinte şi principalul partid de opozitie. Cu condiţia ca Iohannis  să renunţe la retorica din campanie privitoare la PSD.

Discursul său, de aseară, a fost unul „normal” pentru  o astfel de ceremonie, organizată cu ocazia Zilei nationale. Vom vedea mai departe…”, a scris Năstase pe blogul personal.