ALARMANT / Un parlamentar atrage atenția: Nesimțire crasă! Un individ își permite să-și bată joc nu doar de PSD, dar și de steagul României

Individ

Deputata Beatrice Tudor a afirmat marţi că “un individ îşi permite să-şi bată joc nu doar de PSD, nu doar de cele câteva milioane de oameni care au pus ștampila pe cei trei trandafiri. Dar își permite să-și bată joc și de steagul României și de toți cei care și-au dat viața sub drapel”.

  • “Să pui astfel de mizerii lângă tricolor este scandalos și de neacceptat. Mai grav este că PNL și USR tolerează și chiar încurajează astfel de comportamente.

Beatrice Tudor PSD deputatIndividul care și-a bătut joc de votanții PSD și de România este un protejat al Opoziției. El apare în numeroase poze alături de Klaus Iohannis, de Ludovic Orban, de Augustin Lazăr, de Dan Barna, de Kovesi și chiar de Manfred Werner (unul dintre așa-zișii lideri europeni care își permit să certe România pentru că este independentă).

Tot el este nelipsit de la orice protest împotriva PSD și, mai grav, de la orice acțiune de hărțuire a membrilor și simpatizanților PSD. Cel mai abject gest pe care l-a făcut a fost să meargă în fața casei lui Ion Iliescu trăgând după el un pat de închisoare. Asta în ziua în care fostul președinte împlinea 89 de ani și când se pregătea de operația pe cord”, a postat Beatrice Tudor pe Facebook.

Kovesi cu individulOrban cu Individul

Deputata PSD susţine că “acest individ este produsul discursului toxic și mincinos al Opoziției”.

Barna cu individul“Deocamdată, nici PNL și nici USR nu s-au delimitat de astfel de comportamente și nici nu cred că o vor face.

Pentru că există o complicitate evidentă între Opoziție și toți acești ”activiști” de profesie, violenți, lipsiți de scrupule și de bun simț.Pentru că Opoziția nu se delimitează de astfel de indivizi, cred că e treaba societății să o facă. Iar eu sunt convinsă că acest lucru se va întâmpla la vot. România în care cred este cea a oamenilor cu bun-simț și cu bună-credință.

   Vă invit să dați mai departe acest mesaj, astfel încât românii să știe cine și mai ales de ce încurajează această atmosferă toxică în România”, a conchis parlamentarul PSD.