marți, iunie 28, 2022

Alina Gorghiu: Ne dorim o nouă decadă liberală pentru România. Noi n-am fugit niciodată de răspundere. Am luat decizii bune pentru țară, chiar dacă n-au fost întotdeauna cele mai bune pentru PNL

În anul 2024, PNL va fi singurul partid de dreapta, la fel de responsabil și la fel de plin de substanță, a declarat senatoarea Alina Gorghiu, lider al filialei de Argeș și vicepreședintă a Senatului, marți, la ceremonia organizată cu prilejul aniversării a 147 de ani de la înființarea formațiunii.

Liberala susține că PNL a luat „decizii bune pentru țară, chiar dacă n-au fost întotdeauna cele mai bune” pentru partid.

„Am luat decizii bune pentru țară, chiar dacă n-au fost întotdeauna cele mai bune pentru Partidul Național Liberal, și am încheiat alianțe politice necesare pentru a îndeplini marile obiective naționale. Am asigurat în ultimii ani stabilitatea politică, am depășit cu bine pandemia. Vom trece și peste crizele de acum și vom asigura independența energetică a României”, a continuat Alina Gorghiu.

PNL, a continuat senatoarea, va fi în 2024 singurul partid de dreapta.

„În 1975, Partidul Național Liberal s-a născut prin unirea tuturor forțelor politice liberale și nu am niciun fel de îndoială – în 2024, PNL va fi singurul partid de dreapta, la fel de responsabil și la fel de plin de substanță. Acesta este Partidul Național Liberal de ieri, acesta este Partidul Național Liberal de azi”, a mai spus Alina Gorghiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner