Ambasadorul Rusiei a vizitat expoziția internațională de mașini agricole „Indagra 2021”

Kuzmin Indagra

Miercuri, 27 octombrie 2021, Ambasadorul Federației Ruse în România Valery Kuzmin a vizitat expoziția internațională de mașini agricole „Indagra 2021”, care se desfăşoară în perioada 27 – 30 octombrie la centrul expoziţional Romexpo din Bucureşti.

Conform unei postări pe pagina de facebook a Ambasadei Ruse la București, Valery Kuzmin a făcut cunoștință cu produsele producătorilor din Rusia, prezentate la expoziție cu sprijinul Ministerului Industriei și Comerțului al Federației Ruse.

Conform aceleiași surse, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții companiilor rusești, Ambasadorul a subliniat importanța menținerii și dezvoltării în continuare a legăturilor pe termen lung în domeniul agriculturii dintre Rusia și România. Valery Kuzmin a atras atenția asupra faptului că, în ciuda sancțiunilor economice ilegale ale UE, există perspective mari de cooperare în acest domeniu.

Ambasador Rusia Indagra 2021”Antreprenorii ruși au remarcat că unele mostre de tehnologie și echipamente ruse sunt solicitate și sunt utilizate cu succes de partenerii români.”, se mai precizează în postare.

Kuzmin: Invităm pe toată lumea să viziteze expoziția și să se familiarizeze cu produsele producătorilor din Rusia (pavilionul 32).