luni, martie 27, 2023

Ana Loredana Predescu ( deputat PUSL): Statul român are datoria să sprijine copiii prin acordarea unei mese calde la școală! – VIDEO

”Statul român are datoria să sprijine copiii prin acordarea unei mese calde la școală!”, a spus deputata Ana Loredana Predescu (PUSL) în cadrul dezbaterii organizate la Comisia pentru Învățământ din Parlament pentru armonizarea proiectelor de lege existente ce prevăd acordarea unei mese calde pentru copii.

Predescu consideră că rata abandonului școlar, creșterea ratei obezității în rândul copiilor și contextul social-economic necesită doar inițiative concrete, fără alte dezbateri inutile, precizând totodată că există deja trei inițiative parlamentare cu acest subiect și nicio decizie luată.

”S-a ridicat problema costurilor acestui proiect, însă oare câți copii s-ar fi bucurat de o masă caldă din banii care au fost risipiți pe izolete (17.000 Euro/bucata), măști, dezinfectanți, vaccinuri aruncate, șamd?

Ministerul, ca de obicei, se plasează prin ceea ce declară pe partea opusă a realității. Teoreticienii, specialiștii și doctorii în alimentație și sănătate, în politici publice de la tot felul de instituții care cică se ocupă de alimentația și sănătatea noastră s-au pronunțat: trebuie să le vorbim copiilor despre alimentație sănătoasă și mai puțin să le-o și dăm practic, riscăm să-i mai și îmbolnăvim, deci mai bine lipsă!

Foarte puțini au fost cei direct interesați ca proiectul mesei calde în școli să poată fi unul transpus și în realitate! Piedici și complicații poate găsi oricine, soluțiile sunt cele care contează și bineînțeles, scopul final!”, a mai transmis deputata.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner