duminică, decembrie 3, 2023

Angela Merkel impune dictatura medicală: A ordonat vaccinarea obligatorie în spitale și aziluri; medicii se pregătesc de revoltă

Germania intenţionează ca vaccinarea împotriva COVID-19 să devină obligatorie pentru personalul din spitale şi căminele de bătrâni, în încercarea de a opri o revenire a epidemiei în ţară, au anunţat joi guvernul şi autorităţile din landuri, după o reuniune de urgenţă, relatează AFP, scrie stiripesurse.ro.

”Trebuie să protejăm cele mai vulnerabile grupuri”, au indicat ei într-o declaraţie comună, adăugând că ”este necesar ca personalul” din spitale, centre de îngrijire sau cămine de bătrâni ”să fie vaccinat obligatoriu împotriva coronavirusului”, scrie agerpres.ro.

‘Ne aflăm într-o situaţie foarte îngrijorătoare. E momentul să acţionăm, situaţia e disperată’, a susţinut Merkel.

Guvernul cancelarului Angela Merkel a refuzat, până acum, să ia în considerare vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale, notează AFP.

Toate măsurile vor trebui aprobate de Bundestag, Camera inferioară a Parlamentului, pentru a intra în vigoare. Sindicatele medicilor din unele landuri au anunţat că eventuala impunere a vaccinării riscă să genereze blocarea serviciilor medicale.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner