miercuri, mai 25, 2022

Antonel Tănase anunță deschiderea licitației publice pentru construirea Bazei 57 Aerienă Mihail Kogălniceanu

Președintele PNL Sector 3, Antonel Tănase, a anunțat oficial deschiderea licitației publice pentru construirea Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu. 

Antonel Tănase anunță că licitația publică pentru realizarea infrastructurii Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu s-a deschis zilele acestea, potrivit unui comunicat de presă.

Liderul PNL și-ar dori ca proiectul să fie câștigat de o firmă românească, respectabilă, pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit într-un mod corect, dar și într-un timp relativ scurt.

Conform celor menționate de Antonel Tănase, valorea proiectului se ridică la 2.148.126.437.14 RON, echivalentul în euro fiind de 439,267,367.75. 

Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu va reprezenta „un oraș nou”

Președintele PNL este de părere că acest proiect poate fi lăsat pe mâna arhitecților, proiectanților, inginerilor, constructorilor și muncitorilor români, capabili să ducă acest plan la bun sfârșit.

Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu va reprezenta „un oraș nou, unde peste 10.000 de militari și civili vor locui, cu o suprafață desfășurată de 30 de hectare, dar și drumuri și platforme aeroportuare pe alte 300 de hectare”, conform celor declarate de Antonel Tănase.

Acest proiect va fi similar unității Ramstein din Germania, reprezentând cea mai mare bază militară nord-americană și Nato din Europa.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner