joi, noiembrie 30, 2023

Antonel Tănase: Astăzi a fost lansată formațiunea Forța Dreptei Brăila

Deputatul Antonel Tănase anunță că vineri a fost lansată formațiunea Forța Dreptei Brăila., iar „încet, încet, cucerim România”.

„Majoritatea membrilor acestei noi formațiuni sunt antreprenori, profesioniști care au demonstrat excelență în domeniul lor înainte de a intra în politică. 

Între un partid așa-zis socialist, responsabil de sărăcirea României în ultimii 30 de ani, un partid fost liberal, actualmente pesedist, care și-a vândut electoratul pentru sinecuri și beneficii personale și un partid extremist care doar urlă isteric fără niciun proiect concret pentru țară, românii au nevoie de echilibrul liberalismului autentic care îmbină politicile sociale cu adevărat relevante pentru oameni și politicile liberale care dau aripi antreprenorilor și întreprinderilor din mediul privat. 

România are nevoie de bun simț și stabilitate. 

După Brăila, mergem în altă reședință de județ, până când ne vom asigura că de noi a auzit și țăranul român harnic, dar și întreprinzătorul ingenios. 

Președinte al organizației Forța Dreptei Brăila este medicul Antoneta Ioniță, un politician desăvârșit care și-a pus de-a lungul anilor toate cunoștințele și priceperea în vindecarea românilor. 

Să ne reauzim sănătoși!”, a scris Tănase, pe Facebook.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner