vineri, iunie 2, 2023

Antonel Tanase (PNL), mesaj pentru tineri la Școala de Business Liberală: Să nu se oprească niciodată din a învăța lucruri noi

Liderul PNL Sector 3, deputatul Antonel Tănase, a participat, miercuri, la #ȘcoalaDeBusinessLiberală, un eveniment unic despre antreprenoriat în România, dedicat tinerilor.

Deputatul le-a transmis adolescenților că ”fiecare dintre noi are nevoie de o meserie care să îi asigure ziua de mâine” și că cel mai important este ”să nu se oprească niciodată din a învăța lucruri noi”.

În același timp, președintele organizației PNL Sector 3 a amintit că ”Doar experiența te pregătește să depășești toate provocările vieții”!

„Am participat cu bucurie ieri la #ȘcoalaDeBusinessLiberală, la invitația lui Sebastian Busi și #COAL.

Peste 50 de elevi și studenți ni s-au alaturat la acest program unic despre antreprenoriat în România, dedicat tinerilor care se confruntă cu întrebările inerente începuturilor.

Temele pe care le-am dezbătut au fost ce înseamnă să fii antreprenor, ce obstacole și provocări apar când deschizi o afacere, cum ne finanțăm activitatea și aspecte fiscale și juridice necesare oricarui antreprenor.

  • ”Doar experiența te pregătește să depășești toate provocările vieții”

Părerea mea – și le-am spus-o copiilor – este aceea că fiecare dintre noi are nevoie de o meserie care să îi asigure ziua de mâine, stabilitatea unei familii și mulțumirea personală.

Pentru asta i-am încurajat să învățe și să muncească, pentru că doar experiența te pregătește să depășești toate provocările vieții. Și să nu se oprească niciodată din a învăța lucruri noi.

Alături de mine le-au vorbit tinerilor liberali Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și președintele COAL și Subprefect al Capitalei, Sebastian Busi.

Ne bucurăm că am întâlnit si de aceasta data o generație ambițioasă, informată și pusă pe schimbare!

Le mulțumesc organizatorilor pentru ideea excelentă Cristi Pascu Președinte COAL sector 6, Cornel Vasile Președinte COAL sector 3 și Stefan Dumitru Vicepresedinte COAL. „, a scris pe pagina de Facebook deputatul PNL Antonel Tănase.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner