miercuri, septembrie 28, 2022

Antonel Tănase(deputat PNL) anunță susținere financiară pentru familiile muncitorilor decedați în accidentul de muncă de la Biblioteca Națională din Capitală

Antonel Tanase, deputat și președinte PNL Sector 3, anunță un sprijin financiar pentru familiile muncitorilor decedați în accidentul de muncă de la Biblioteca Națională, potrivit unei postări pe Facebook.

Parlamentarul de București spune că, în viitoarea şedință a Consiliului Local, va aproba prin hotărâre comună cu USRPLUS, un buget prin care familiile muncitorilor decedați în accidentul de muncă de la Biblioteca Națională să primească susținere concretă și urgentă.

Referitor la cauzele care au produs tragedia, deputatul menționează că ”încă planează asupra acestei nenorociri numeroase necunoscute” și că ”poliția a demarat ancheta pentru a identifica ce s-a întâmplat şi cine este vinovat”.

”Până ne vom lămuri în ce condiții s-a produs această mare suferință, prioritatea noastră numărul unu este să acordăm sprijin familiilor rămase în urmă”, a mai spus acesta.

De asemenea, Tanase își exprimă regretul pentru acest incident și și transmite familiilor putere și condoleanțe.

”Acum două zile a avut loc un tragic accident pe șantierul din spatele Bibliotecii Naționale, șantier construit pe un teren instabil, în fosta zonă inundabilă a Dâmboviței. Lucrarea aparține de Primăriei sectorului 3 și, din cauze încă necunoscute, un mal de pământ s-a surpat peste șase muncitori. Doi dintre ei, din nefericire, nu au supraviețuit.

Îmi exprim regretul și compasiunea pentru decesul acestor oameni și transmit familiilor putere și condoleanțe.

Însă nu vreau să ne oprim doar la cuvinte așa că astăzi, în viitoarea şedință a Consiliului Local al Primăriei Sectorului 3 vom aproba, prin hotărâre comună împreună cu partenerii de coaliție de la USRPLUS, un buget prin care familiile decedaților să primească susținere concretă și urgentă.

Referitor la cauzele care au produs tragedia, încă planează asupra acestei nenorociri numeroase necunoscute, printre care cum și dacă investitorul a obținut autorizație de construcție, dacă zona a fost semnalizată sau dacă lucrările au în spate un proiect tehnic. Deja poliția a demarat ancheta pentru a identifica ce s-a întâmplat şi cine este vinovat.
Până ne vom lămuri în ce condiții s-a produs această mare suferință, prioritatea noastră numărul unu este să acordăm sprijin familiilor rămase în urmă.

Dumnezeu să aibă grijă de sufletele celor doi oameni și să îi aibă în pază!”, se arată în postarea lui Antonel Tanase.

NEWS ALERT Muncitori prinși sub pământ pe un șantier din București/ Doi au murit

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner