miercuri, mai 25, 2022

Antonel Tănase(PNL), despre Poliția Animalelor: Operațiunile de salvare vor fi mai multe și mai eficiente, iar criminalii și abuzatorii vor sta după gratii sau vor plăti pentru faptele lor

Poliția Animalelor funcționează de doar două luni, timp în care au fost deja întocmite câteva zeci de dosare penale și au fost date câteva sute de amenzi pentru cei care au abuzat, maltratat, neglijat sau ucis cu cruzime animale, transmite pe facebook, deputatul PNL Antonel Tănase pe pagina sa de socializare.

  • Antonel Tănase: Direcția pentru Protecția Animalelor (DPA), parte a Poliției Romane, are deja structuri în fiecare județ din țară și au fost angajați până acum 500 de ofițeri, agenți și medici veterinari, iar în luna martie se vor organiza din nou concursuri pentru angajarea de medici veterinari.

Parlamentarul anunță medicii veterinari care vor să lucreze pentru Poliția Animalelor, să fie  ”pe fază”, pentru că urmează comunicarea datelor și criteriilor pentru concursuri.

Tănase a transmis un mesaj ”personajelor cărora le place să chinuiască, să bată, să lovească animale, celor care uită intenționat sau nu să hrănească sau să hidrateze animalul pe care se presupune că ar trebui să îl îngrijească și să îl iubească, atenție, vine Poliția! Da, sună ca un cântec vechi dintr-o seară de vară, dar nu este deloc o glumă: vine Poliția și veți plăti pentru faptele voastre!”

  • Antonel Tănase: Cruzimea împotriva animalelor se pedepsește acum cu închisoarea.De exemplu, în Vrancea, există deja pe rol două dosare penale, în ambele fiind vorba despre cruzimi față de câini.

Deputatul PNL invită iubitorii de animale să sune la 112 de îndată ce observă o situație în care se impune imediat scoaterea animalului din locul in care se află. După ce se va constata fapta, animalul va fi luat din locul respectiv, i se va acorda primul ajutor, apoi va fi plasat într-un mediu unde va fi îngrijit și ocrotit iar Direcția pentru Protecția Animalelor din cadrul IGPR va întocmi imediat dosare penale și va da amenzi celor care nu știu să fie oameni.

”Așadar, rezumând, se caută medici veterinari pentru Poliția Animalelor, lucrurile au început deja să se miște în direcția bună, operațiunile de salvare vor fi mai multe și mai eficiente, iar criminalii și abuzatorii vor sta după gratii sau vor plăti pentru faptele lor.
Nu mai există înțelegere sau toleranță pentru cruzimea împotriva animalelor.
Să ne reauzim sănătoși!”, a conchis Tănase pe facebook.
spot_img
Campanii publicitare
    sales banner