luni, august 15, 2022

Antonel Tănase(PNL) – mesaj de Ziua Armatei Române: Militarii noștri sunt cu siguranță demni de încrederea și respectul românilor

Antonel Tanase, deputat de București și președintele PNL Sector 3, a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Armatei Române. 

Antonel Tanase precizează, într-o postare pe Facebook, că Armata Română este una dintre Instituțiile în care românii au cea mai mare încredere și că ”militarii români și-au făcut mai mult decât onorabil datoria de fiecare dată”.

El spune că Armata Română este un furnizor de securitate și un partener de nădejde, iar ”militarii noștri sunt cu siguranță demni de încrederea și respectul românilor.”

În același timp, deputatul îi felicită pe cei care ”au pus țara pe primul loc” și îi omagiază pe veteranii de război, cei care au asigurat suveranitatea și independența României.

”Una dintre Instituțiile în care românii au cea mai mare încredere este Armata Română.
Și nu degeaba. Militarii români și-au făcut mai mult decât onorabil datoria de fiecare dată atât pe plan național, cât și pe plan internațional, au fost profesioniști în orice teatru de război, au servit cu mândrie poporul român și aliații strategici.

Armata Română este un furnizor de securitate și un partener de nădejde, iar militarii noștri sunt cu siguranță demni de încrederea și respectul românilor.

Felicitări celor care au pus țara pe primul loc, celor care și-au sacrificat viața ca să salveze vieți și celor care au așezat oamenii pe primul lor în conștiința lor!

Omagii veteranilor de război, ne înclinăm în fața faptelor dumneavoastră care au asigurat suveranitatea și independența României! La mulți ani, Armata Română!”, a scris pe pagina de Facebook

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner