vineri, ianuarie 21, 2022

ANUNȚUL ZILEI: Vineri va fi adoptată componența Guvernului Dăncilă!Toți secretarii de stat evaluați!

Astăzi, în urma ședinței CEx-ului PSD, chiar dacă se aștepta aprobarea listei componenței noului guvern, s-a amânat pentru vineri  aprobarea listei cu miniștrii Guvernului Dăncilă.Conform anunțului pe care l-a făcut președintele PSD, Liviu Dragnea componenţa cabinetului condus de premierul desemnat, Viorica Dăncilă va fi adoptată vineri prin vot de conducerea PSD.

„Azi a fost susţinut în unanimitate ca vineri să ne vedem la ora 11,00, să adoptăm prin vot componenţa cabinetului, dar, ca şi procedură, fiecare organizaţie sau fiecare membru al CEX să facă propuneri pentru un membru al cabinetului. (…) Ele vor fi centralizate şi vom veni în Comitetul Executiv vineri, unde va fi votat fiecare în parte. Dacă vor fi mai multe propuneri pe un minister, CExN va analiza cu multă seriozitate şi cu multă atenţie care este cea mai buna propunere, pentru că, dincolo de reprezentarea politică, care este importantă, e important ca orice membru al cabinetului să fie bine pregătit şi să-şi aducă contribuţia la un program de guvernare bun”, a declarat Dragnea la finalul reuniunii CExN al PSD, care a avut loc la sediul central al partidului.

Toți secretarii de stat evaluați!

Dragnea : ”Secretarii de stat vor fi înlocuiți, menținuți după instalarea Guvernului.”

    Conform declarațiilor lui Liviu Dragnea, după ce se va forma cabinetul, premierul desemnat împreună cu ministrul de resort vor discuta despre fiecare secretar de stat în parte și despre eventuale alte propuneri care vor mai veni pentru posturile respective.

Liviu Dragnea după reuniunea CExN al PSD – 22.01.2017

Declarații de presă susținute de președintele #PSD Liviu Dragnea după reuniunea Comitetului Executiv Național

Publié par Partidul Social Democrat sur lundi 22 Janvier 2018

  ecopolitic.ro

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner