duminică, august 14, 2022

APEL / Artistul Leo Iorga – de la Cargo și Compact – se luptă din nou cu o boală necruțătoare – cancerul; familia a demarat o campanie de strângere de fonduri

Cunoscutul solist rock, Leo Iorga, se luptă din nou cu o boală necruţătoare, care a recidivat, după ce el a făcut în ultimii ani mai multe operaţii şi tratamente. O operaţie care nu se poate efectua în România i-ar putea salva acum din nou viaţa, iar familia a demarat joi o campanie de strângere de semnături.

„Prin cântecele sale, Leo, ţi-a fost alături în momente importante şi încă îţi este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, „După ani şi ani” se reîntoarce în atenţia ta pentru a-ţi cere să-i fii şi tu alături de data aceasta.

  • Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani şi câteodata câştiga şi urcă pe scenă iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăţi în care trebuie să luptăm împreună.

Acum o săptămână a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas. (…) A trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi le-a suportat cu încredere şi curaj. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat şi varianta vaccinului cubanez, a facut şi imunoterapie.

Dar nimic din toate astea nu l-a ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte. Poate că dragostea oamenilor (familie şi fani) i-a dat forţa de a merge mai departe şi de a încerca pe propriul corp orice. Pentru că Leo vrea să cânte, el trăieşte pentru şi prin muzică: „Cât mă va ţine Dumnezeu pe pământ vreau să cânt” spunea când nu era la tratament. Leo a fost mereu alături de cei care îl iubesc, adică pe scenă, în faţa publicului, oriunde în ţară cu medicamentele după el. Nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul vostru, al prietenilor, al fanilor, al oamenilor de bine, al rugăciunilor şi gândurilor bune şi nu în ultimul rând al sprijinului financiar primit. Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din ţară şi din străinătate, presupune o intervenţie specială Cyberknife , stereotaxie şi alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg). Noi, familia, îl ştim pe Leo Iorga – omul. E un soţ, un tată şi un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos şi vesel. Şi ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.

  • Pe artistul Leo Iorga îl ştiţi şi voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat în sufletele iubitorilor de gen-“ După ani şi ani”, „Singur în noapte”, „Să te gândeşti la mine”, „Trenul pierdut”, „Cine eşti tu oare etc.
    Contăm pe voi, cei care îl iubiţi, să fiţi alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operaţie. 

Vă mulţumim că i-aţi fost alături până acum şi simte că-i sunteţi alături în continuare. 
Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiţi binecuvântaţi !”, se arată în textul publicat de familie pe paginile se socializare.

Donațiile se pot face și în conturile deschise pe numele lui Leo, la BCR:

Iorga Leonard – BCR
CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001
CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001
cod swift: RNCBROBU

  • Mai poți dona direct accesând link ul de mai jos:

Strângere de fonduri pentru Leo Iorga organizată de Cristi Iorga

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner