duminică, august 14, 2022

Arad: Peste 40 de migranţi, descoperiţi ascunşi în autocamioane, la frontieră

Peste 40 de migranţi au fost descoperiţi ascunşi în autocamioane la frontiera cu Ungaria, în ultimele 24 de ore, încercând în acest fel să iasă ilegal din România.

La Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, într-un TIR condus de un român care transporta piese auto în Germania au fost găsiţi şi 37 de străini.

‘Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului iar, la verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că 35 dintre ei sunt cetăţeni din India, iar ceilalţi doi provin din Pakistan şi Afganistan, majoritatea solicitanţi de azil în România’, a informat, vineri, Poliţia de Frontieră Arad.

În acelaşi punct de trecere, poliţiştii de frontieră au prins alţi şapte migranţi, în două automarfare, conduse de un cetăţean turc şi un român, care transportau role cu cablaje şi saci cu accesorii de cauciuc în Germania şi Norvegia. La verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele două grupuri sunt formate din cetăţeni din Eritreea şi Afganistan, majoritatea solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner