joi, august 11, 2022

Argeș: Copiii din Piteşti vor putea alege numele pentru doi pui de tigru, veniţi pe lume la grădina zoologică din municipiu

Copiii din Piteşti vor putea alege numele pentru doi pui de tigru, veniţi pe lume recent la grădina zoologică din municipiu.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Primăria Piteşti, votul va fi exprimat prin comentariu la o postare de pe pagina de Facebook a administraţiei locale, în care vor fi menţionate cele două alegeri de nume.

Doi tigrișori în vârstă de o lună, de la Zoo Pitești, au nevoie de ajutorul piteștenilor: cum se vor numi?
Născuți în 2 mai 2022, cei mai noi rezidenți ai Grădinii Zoologice din Pitești sunt doi pui de tigru, masculi, ce astăzi împlinesc o lună de viață! Numele lor vor fi alese de piteșteni, care vor vota, în funcție de preferințe, două variante din cele 10 propuneri ale îngrijitorilor de la Zoo Pitești: Shere Khan, Zimba, Mufasa, Saber, Zeus, Ares, Nimer, Mala, Kato, Zack.
Votul va fi exprimat prin comentariu la această postare, în care vor fi menționate cele două alegeri de nume!
Frățiorii se află, în prezent, în intervalul celor opt săptămâni până la prima vaccinare, perioadă în care nu pot ieși în aer liber, deci nu pot primi vizitatori, imunitatea lor fiind foarte scăzută.
După trecerea celor 14 zile de carantinare de după prima vaccinare, urmează a doua imunizare, efectuată între 12 și 17 săptămâni de viață. La 14 zile după ce a fost făcută a doua vaccinare, tigrișorii pot ieși afară și vor putea fi vizitați.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner