marți, iunie 28, 2022

Argeş: Două persoane electrocutate, după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune

Două persoane s-au electrocutat, marţi, după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici din satul Borleşti, informează ISU Argeş.

Un bărbat de 43 de ani a atins cu scara linia de înaltă tensiune şi s-a electrocutat, iar o a doua persoană a atins apoi scara şi s-a electrocutat.

‘Un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat în comuna Merişani în cazul unei persoane posibil electrocutată. Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 43 de ani, care a atins cu o scară linia de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici aflată în satul Borleşti. Acesta s-a electrocutat, iar echipajul medical ajuns la faţa locului a început de urgenţă manevrele de resuscitare’, precizează ISU Argeş.

Bărbatul a răspuns manevrelor şi este transportat la spital.

‘Alături de acesta, este transportată la spital şi o a doua persoană de sex masculin care s-a electrocutat în momentul în care a avut contact cu scara. Cea de a doua persoană a fost găsită conştientă’, mai informează ISU Argeş.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner