Artmark: Obiecte decorative de colecţie, pictură de epocă, vase din materiale rare – în licitaţia din 30 septembrie

Obiecte decorative de colecţie, pictură de epocă, vase din materiale rare, piese de mobilier realizate în celebre ateliere europene sau în cele tradiţionale româneşti, la preţuri de pornire de 20-40% din preţul pieţei, se regăsesc în licitaţia de artă decorativă organizată de Artmark în 30 septembrie.

Primul eveniment din noul sezon, intitulat sugestiv – ‘Case frumoase’, pune la dispoziţia pasionaţilor de design interior, experţilor din domeniu, dar şi designerilor specializaţi sau celor care caută să îşi amenajeze spaţiile interioare contemporane într-un stil eclectic peste 200 de piese de decor rare, potrivit unui comunicat al Artmark, transmis vineri AGERPRES.

Deosebite sunt piesele de mobilier în stil Neoclasic, Art Nouveau sau Empire, dar şi Neoromânesc sau Neobrâncovenesc.

Pe lângă acestea, se remarcă şi sculptura realizată de celebrul Salvador Dali – ‘Minotaure’ (estimare 3.000-5.000 de euro) sau dipticele ‘Coborârea de pe Cruce’, formate din scenele Vizita Fecioarei Maria, Sfântul Cristofor, Întâmpinarea Domnului şi Sfântul Ieronim, realizate în Manieră Peter Paul Rubens (estimare 1.200-1.800 de euro).

Evenimentul ‘Case frumoase’ – Licitaţia de Design Interior va avea loc pe 30 septembrie, de la ora 19,00, online, pe platforma Artmark Live.

Toate piesele din licitaţie sunt listate online şi expuse zilele acestea la Palatul Cesianu-Racoviţă, sediul Casei Artmark, str. C.A. Rosetti, nr. 5. Expoziţia este deschisă publicului larg, de luni până duminică, în intervalul 10,00-20,00, până pe 30 septembrie.

Sursa: PRESSONLINE