vineri, mai 20, 2022

Au fost validată toate candidaturile pentru funcţiile de conducere din PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru funcţiile de conducere din partid, 23 de social-democraţi fiind interesaţi de o astel de funcţie.

Astfel, pentru postul de preşedinte executiv sunt trei candidaţi: Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu. Pentru funcția de secretar general candidează Marian Neacşu şi Codrin Ştefănescu. Singurul care s-a retras este Daniel Florea, primarul sectorului 5, pentru a nu „deteriora unitatea partidului”.

dragneaLa finalul CEX, Liviu Dragnea a afirmat că toate candidaturile au fost validate și că îl va propune pe actualul președinte executiv al PSD, Niculae Bădălău, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional.

„I-am spus domnului Bădălău, după Congres o să convocăm Consiliul Naţional şi eu să-l propun ca preşedinte al Consiliului Naţional al PSD”, a declarat Dragnea.

Citește și

Războiul sondajelor: Cine are dreptate – Sociopol, Imas sau Avangarde ?

În CEX a fost stabilit şi preşedintele Comisiei de numărare a voturilor la congres.

„Cine să fie? Domnul Manda”, a anunțat Liviu Dragnea.

La rândul său, Marian Oprișan, candidat pentru funcția de vicepreședinte, a declarat că PSD e un organism viu în care oamenii vorbesc.

„La final, aceste discuţii duc la soluţii pentru guvernarea ţării, pentru funcţionarea partidului, soluţii bune pentru ca românii să trăiască mai bine şi în condiţiile astea vă spun la final vorbim pe o singură voce. Suntem o echipă unită, avem preşedintele de partid şi mergem în continuare să le arătăm românilor că le putem face o viaţă mai bună”, a declarat Oprişan.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner