vineri, august 19, 2022

AUR acuză: Iohannis nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina; preşedintele, total absent din politica internațională

AUR îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că „nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina și că este total absent din politica internațională”, informează un comunicat de presă, scrie r3media.ro.

AUR cere protecția umanitară a etnicilor români din Ucraina.

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează un Marș al Păcii și Libertății, duminică, 27 februarie. Românii din toată țara se vor întâlni la ora 10.00 în Parcul Vest din Ploiești, de unde vor porni spre București într-o uriașă coloană auto. La ora 14.00, în Piața Universității vor ține discursuri reprezentanți ai mai multor asociații, sindicate și partide, după care se va merge pe jos spre Palatul Cotroceni. Alianța pentru Unirea Românilor îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina și că este total absent din politica internațională. Totodată, cerem autorităților să adopte toate măsurile necesare pentru a asigura protecția umanitară a etnicilor români din Ucraina. La marș se va protesta, de asemenea, față de facturile la energie care nu mai pot fi plătite, față de prețul crescut la carburanți, față de locurile de muncă pierdute, față de reforma în sănătate, pentru încetarea stării de alertă pe motiv de pandemie și pentru tot ce trebuie schimbat în România”, sună comunicatul AUR.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner