miercuri, septembrie 28, 2022

AUR: Pentru că a susținut libertatea în Hristos în timpul pandemiei, arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat brutal de Iohannis, prezent la Ziua Marinei

AUR scrie, pe Facebook, că incidentul produs luni, în Portul Constanţa, când ceremonialul religios oficiat de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, cu ocazia Zilei Marinei, a fost întrerupt fără nicio explicaţie, s-a dorit a fi o „lecţie” dată prelatului de mai marii politici ai ţării pentru faptul că a susţinut libertatea în Hristos în timpul pandemiei.
„Pentru că a susținut LIBERTATEA în Hristos în timpul pandemiei, arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat astăzi brutal de Klaus Iohannis, prezent la Ziua Marinei. Astfel, slujba oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie a fost întreruptă intenționat de organizatori, pentru a fi dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.
Sinistrul Klaus Iohannis nu înțelege un lucru. El a jignit astăzi nu doar un înalt prelat al Bisericii Ortodoxe Române, ci și întreg poporul român. Iar a întrerupe o slujbă religioasă nu a îndrăznit să facă nici măcar Ceaușescu!”, scrie AUR pe Facebook.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner