luni, august 8, 2022

Autoritatea Vamală Română, întâlnire de lucru cu delegaţiile autorităţilor vamale din Ucraina şi Republica Moldova

În data de 21 iunie conducerea Autorităţii Vamale Române a avut o întâlnire de lucru cu delegaţiile autorităţilor vamale din Ucraina şi Republica Moldova în biroul vamal de frontieră Siret.

Întâlnirea a fost organizată de Bogdan-Lari Mihei, preşedintele Autorităţii Vamale Române şi de reprezentantul Misiunii de consiliere a Uniunii Europene (EUAM) în Ucraina, iar la şedinţa de lucru au participat delegaţiile autorităţilor vamale din Ucraina şi Republica Moldova, precum şi reprezentanţi ai altor instituţii şi autorităţi locale.

Principalele subiecte de pe agenda întâlnirii au vizat: fluidizarea traficului de marfuri şi a mijloacelor de transport la frontiera comună, mecanismele şi propunerile de intervenire promptă în vederea minimizării timpilor de aşteptare şi simplificarea procesului de vămuire a mijloacelor de transport în birourile vamale de frontieră.

Preşedintele Autorităţii Vamale Române a prezentat măsurile dispuse în legătură cu întărirea capacităţii de control la birourile vamale de frontieră, inclusiv prin alocarea de personal vamal delegat din alte structuri ale autorităţii vamale.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner