Avertisment din Parlament: Opoziţia celor doi mari ”bărbați” de stat ai momentului – gata să dea foc ţării

Opoziția e gata dea foc țării doar ca să pună mâna pe Guvern şi din acest motiv vor Dan Barna și Dacian Cioloș un acord politic pentru anticipate, a avertizat deputata social-democrată Beatrice Tudor.

Pur și simplu nu mai au răbdare până anul viitor când sunt alegerile la termen. Vor pună mâna pe putere ACUM, ca nu cumva balonul de săpun în care plutesc se spargă și -i aducă brusc cu picioarele pe pământ.

Așa aratăresponsabilitateaopoziției. Vor ca România treacă din criză politică în criză politică, nu mai aibă Guvern, fie măcinată de bătălii electorale, fie un câmp de luptă nesfârșit”, a afirmat social-democrata peFacebook.

Tudor BeatricePotrivit acesteia, în timp ce USR și PLUS pun placa anticipatelor, preşedintele Klaus Iohannis face ce știe el mai binepunepiedici activității Guvernului ca poatăspune apoi Executivul are o problemă.

Președintele României a respins toatepropunerile de miniștri venite din parteapremierului Viorica Dăncilă. S-a grăbit semneze demisiile miniștrilor ALDE. Este evident singurul lui scop este punăcât mai multe obstacole în calea buneifuncționări a Guvernului PSD. Este evident el își dorește o criză guvernamentală și face tot posibilul pentru a o declanșa.

Mariibărbați” de stat ai momentului vor doar distrugă guvernarea, dar nu vor să și-o asume. Acum se văd nu doar responsabilitatea, ci și caracterul oamenilor.

Și, cel puțin față de Iohannis, Barna, Cioloș, Tăriceanu și mulți alții, Viorica Dăncilă este cu zece clase peste!”, a conchisparlamentarul.