miercuri, septembrie 28, 2022

Avocatul Piperea: 2020 – stați în case, spălați-vă des pe mâini, distanțați-vă social; 2021 – lucrați/învățați de acasă, înțepați-vă (inutil, dar whatever), anulați Crăciunul, Paștele și rugăciunea în biserică, dar nu și Halloweenul sau Valentine`s Day; 2022 – spălați-vă rar sau deloc, iar dacă e musai, faceți dușuri scurte, scoțiene, câte 3-4 odată, cu apa de la toaletă sau de la chiuveta unde ați spălat greierii și lăcustele pentru cină

Avocatul Gheorghe Piperea are o postare extrem de critică, pe Facebook, cu privire la ceea ce li s-a cerut oamenilor să facă în ultimii trei ani sub pretextul că doar aşa „totul va fi bine”.
„Să recapitulăm un pic
2020 – stați în casă, spălați-vă des pe mâini, distanțați-vă social, faceți sex numai cu minim 2 botnițe și, de preferință, prin uși prevăzute cu “glory hole”
2021 – lucrați/învățați de acasă, înțepați-vă (inutil, dar whatever), anulați Crăciunul, Paștele și rugăciunea în biserică (nu și aloenul sau valantain dei)
2022 – spălați-vă rar sau deloc, iar dacă e musai, faceți dușuri scurte, scoțiene, câte 3-4 odată, cu apa de la toaletă sau de la chiuveta unde ați spălat greierii și lăcustele pentru cină; terminați naiba cu sexul hetero, că sunteți prea mulți “mâncători inutili”
Proștilor, ați stat doi ani în casă și ați consumat mult gaz și multă energie? Vă sancționăm acum cu prețuri/tarife triple/cvadruple, pentru că nu ați fost sobri energetic.
Și, btw, pregătiți-vă de ultimul bal, că v-am programat pentru un foarte emoționant război holiud style, cu doi combatanți în rolurile principale, un actor de un oarecare succes, în rolul pozitiv, și un fost caghebist, trecut prin 15 morți iminente de cancer până acum (și vindecat prin băi în sânge de coarne de cerb), în rolul negativ al super-vilain-ului. Marvel, beibe. PS În speranța că nu va fi ultimul bal înainte de zece luni de noiembrie de plumb, eu încă aștept de mâine la SingFest”, scrie Piperea.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner