marți, mai 24, 2022

Bacău: Zeci de ceasuri de lux furate din Suedia, găsite în urma unei percheziţii domiciliare

Zeci de ceasuri de lux declarate furate din Suedia au fost găsite de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din municipiul Bacău în urma unei percheziţii realizate la un bărbat în vârstă de 53 ani.

Acesta este acuzat că ar fi avut ca preocupări cumpărarea şi vânzarea, pe un site de profil, a mai multor ceasuri cu valoare ridicată, reclamate ca fiind sustrase de pe teritoriul Uniunii Europene, în special din Suedia.

‘În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate si ridicate mai multe mijloace materiale de probă ce prezintă interes pentru prezenta cauză, respectiv 32 de ceasuri, o armă neletală supusă autorizării, telefoane mobile, înscrisuri şi suma totala de 9.100 lei lei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la aproximativ 30.000 euro’, a declarat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Bărbatul este cercetat pentru tăinuire.

Activităţile au fost realizate cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi a Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner