Barna: I-am solicitat premierului o întâlnire săptămânală cu liderii partidelor parlamentare

dan barna

Liderul USR, Dan Barna, a anunţat marţi, la finalul unei întâlniri cu liderii partidelor parlamentare, că i s-a solicitat premierului Ludovic Orban o întâlnire săptămânală şi totodată să trimită la Parlament măsurile pe care le are în vedere.

  • Am participat în această după amiază la o discuție cu liderii celorlalte partide parlamentare.

Subiectele au vizat criza de sănătate publică, efectele economice și sociale pe care ea le implică si masurile ce pot fi luate la nivel parlamentar. Am convenit să îi solicitam premierului Orban o intalnire săptămanala cu partidele parlamentare cu privire la masurile pentru ieșirea din criză . De asemenea, îi solicităm premierului să trimită la Parlament toate măsurile pe care le are în vedere în această perioadă. Credem că o dezbatere serioasă a acestor măsuri poate contribui la îmbunătățirea lor în beneficiul întregii societăți”, a declarat Barna într-un comunicat de presă.

USR solicită societatii si cetatenilor solidaritate, colaborare si dialog.

E momentul ca si noi politicienii sa aratam capacitatea de a face asta. In mod real. Discuția de astăzi fost un exercițiu de consultare firesc între partidele din Parlament. Am fost de acord ca aceste întâlniri să existe ori de câte ori va fi nevoie dacă situația o impune”, a mai spus Dan Barna.