Băsescu, nou apel la Opoziție să depună moțiunea de cenzură

Traian Basescu

Fostul șef de stat, Traian Băsescu, face un nou apel la Opoziție să depună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Moţiune de cenzură, acum! Opoziţia continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE. Moţiune simplă pentru Carmen Dan, efect constituţional zero.  Moţiune simplă împotriva ucigaşului de porci Daea, efect constituţional zero.

Opoziţia a început procedura de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor pentru a-l putea demite pe Liviu Dragnea,rezultatul va fi zero.  Uite aşa ne prefacem a fi în opoziţie când de fapt cea mai mare problemă a ţării este Guvernul Dăncilă.  Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva guvernului.


Altfel, totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban si Dan Barna. Sau poate după revenirea în partid a usl-istului Crin Antonescu PNL-ul a devenit nostalgic şi trăieşte din amintiri… Ce vremuri… Opoziţia trebuie să facă ceva pentru România şi măcar să încerce demiterea Guvernului Dăncilă”, a scris Băsescu, pe Facebook.