Beatrice Tudor EXPLICĂ de ce Iohannis și Opoziția „nu mai au stare”

Deputata PSD, Beatrice Tudor, a explicat, pe Facebook, motivele pentru care Klaus Iohannis și Opoziția au atacat bugetul făcut de PSD-ALDE. Beatrice Tudor a spus că, în 2019, bugetul de pensii nu va mai fi pe deficit, așa cum era, în 2016, pe vremea guvernului Cioloș, ci va fi pe excedent, fiindcă din impozitele pe salarii ajung banii pentru plata pensiilor.

„Mai țineți minte când un fost președinte spunea că România este nevoită să se împrumute pentru a plăti pensii și salarii? Iată că nu mai e cazul acum. În 2019, bugetul de pensii nu va mai fi pe deficit, ci va fi pe excedent. Adică banii care se colectează din impozitele pe salarii ajung pentru toate pensiile aflate în plată. Ba mai și rămân sume în plus.

Și acum faceți o comparație cu situația din 2016. Pe vremea guvernului tehnocrat, deficitul la bugetul de pensii era de 1,9% din PIB, ceea ce înseamnă enorm. Măsurile luate de guvernul PSD au făcut ca acest deficit să scadă la doar 0,5%, în 2018, cu previziunea de a se transforma în excedent în 2019”, a scris deputata PSD, Beatrice Tudor, pe Facebook.

Beatrice Tudor PSD deputat

În acest sens, deputata PSD explică de ce Klaus Iohannis și Opoziție „nu mai au stare”.

„Iată de ce Opoziția și Klaus Iohannis nu mai au stare. Pentru că PSD chiar guvernează bine, cu rezultate concrete pentru oamenii obișnuiți, nu pentru companiile străine. Iar asta înseamnă că alegerile care vin vor parafa dezastrul isteriei anti-românești și, implicit, eșecul partidelor care o susțin.”, a conchis social-democrata.