Beatrice Tudor: Funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor revine PSD

Tudor Beatrice

Deputatul PSD de Bucureşti Beatrice Tudor a declarat, în contextul demersurilor anunţate de către PNL, că Opoziţia parlamentară greşeşte atunci când foloseşte starea de tensiune din PSD pentru a valida încălcarea Regulamentului Camerei Deputaţilor în ceea ce priveşte schimbarea preşedintelui acestui for.

“Am luat act de demersurile anunţate de către PNL în Parlament în ceea ce priveşte intenţia de a schimba preşedintele Camerei Deputaţilor. Este un gest iresponsabil, care demonstrează lipsa de interes a Opoziţiei pentru soluţii constructive. Opoziţia, în frunte cu PNL, caută să genereze haos instituţional, încercând să profite de o stare de tensiune din PSD în scopuri politicianiste, pentru acumularea de putere”, a afirmat deputata PSD într-un comunicat de presă.

  • Potrivit acesteia, “PNL nu face altceva decât să pescuiască în ape tulburi, ceea ce spune totul şi despre intenţiile PNL şi despre modul în care înţelege să facă politică”.

“Demersul lor încalcă în mod clar Regulamentul Camerei Deputaţilor, care are prevederi clare şi explicite pentru condiţiile de numire şi revocare a Preşedintelui acestui for.

În ceea ce priveşte aşa zisa susţinere din partea unor parlamentari PSD a demersului PNL, cred că este o provocare agresivă şi violentă, care va rămâne fără răspuns.

Funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor revine PSD, iar în această privinţă partidul este unit şi coerent ”, a subliniat Beatrice Tudor.

  • Aceasta a mai arătat că, în timp ce PNL caută să pescuiască în ape tulburi, USR continuă demersurile sale de a vicia dezbaterea parlamentară.

“În tot acest timp în care PNL caută să obţină putere pentru sine prin încălcarea Regulamentului şi a legii, USR continuă demersurile sale de decredibilizare şi sabotare a dezbaterilor parlamentare prin circul politic pe care-l pune în scenă de fiecare dată când are ocazia. Aceste două partide profită de un moment mai delicat în funcţionarea politică a PSD pentru a demonstra dispreţul lor real faţă de lege şi Regulament”, a mai afirmat deputatul PSD de Bucureşti.