Beatrice Tudor: USR-PLUS și Cioloș, campionii ipocriziei în Europa

Tudor Beatrice

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a declarat că  Dacian Cioloș și Alianța USR-PLUS sunt campionii ipocriziei în Europa, în condițiile în care în țară fac manifestații teatrale anticorupție, dar la Bruxelles grupulRenew Europe pe care-l conduce Dacian Cioloș are douăpropuneri de comisari europeni acuzați pentru fapte de corupție

Sloganul <<Fără Penali>> se dovedește o formă fără fond pentru Dacian Cioloș și Alianța USR-Plus, bună doarpentru România, dar nu și pentru stăpânii externi ai lui Cioloș. După ce Sylvie Goulard, candidata Franței pentru postul de comisar european pentru Piață Internă a fost dovedită cu probleme de integritate, acum au apărut informații potrivit cărora și propunerea Belgiei pentru postul de comisar european, Didier Reynders, propus de Regatul Belgiei pentru nici mai mult, nici mai puțin decât portofoliul Justiției, se află sub ancheta poliției, fiind acuzatde corupție și spălare de bani.

ciolosSe pare sloganulFără penaliva pica la vot în Bruxelles, sub conducerea vigilentăa lui Dacian Cioloș, pentru care corupții Europei sunt buni. Această atitudine îi transformă pe fostul premier și pe aliații săi din USR-Plus în campionii indiscutabili ai ipocriziei în Europa”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București s-a mai întrebat cum se simte Klaus Iohannis, când vede cel pe care l-a propus premier în anul 2016, Dacian Cioloș, se dovedește acum drept brațul armat de la Bruxelles al tuturor acuzaților de corupție din Europa.

beatrice tudor iohannisOare cum s-o simți acum Klaus Iohannis, când vede că vedeta sa, pupilul său, speranța sa pentru o Românie normală, așa cum îi tot place să spună într-un mod fals, Dacian Cioloș, ajunge campionul corupților europeni. Oare tot cu îngrijorare privește? Sau știa toate acestea de la bun început și l-a numit pe Cioloș pentru că știe că acesta este un premier moale și manipulabil. Tot lucru bine făcut se numește asta?”, a mai afirmat Beatrice Tudor.