sâmbătă, iunie 25, 2022

Bistriţa-Năsăud: Municipiul reşedinţă, gazdă a Galei Premiilor UNITER, va avea şi teatru, anunţă primarul Turc

Municipiul Bistriţa, gazdă a ediţiei din acest an a Galei Premiilor UNITER, va avea şi teatru, în acest sens urmând să fie refăcută organigrama Centrului Municipal pentru Cultură ‘George Coşbuc’, a anunţat joi primarul Ioan Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

Edilul a menţionat că Premiile UNITER sunt un prilej de a pregăti publicul bistriţean pentru deschiderea viitorului teatru municipal.

‘Cu acest prilej, practic, pregătim publicul bistriţean pentru deschiderea teatrului municipal. Vom reface organigrama Palatului Culturii, avem un asemenea proiect de hotărâre pentru şedinţa ordinară de Consiliu Local din această lună. Bistriţenii vor avea teatru. Pentru acest proiect, am discutat cu artişti consacraţi, cu artişti renumiţi în plan naţional, în plan internaţional. Am discutat cu Radu Afrim, cu Adrian Titieni’, a declarat Ioan Turc.

Cea de-a XXX-a ediţie a Galei Premiilor UNITER, ediţie aniversară, va avea loc în data de 4 iulie, de la ora 21,00, la Palatul Culturii din Bistriţa.

Primarul a precizat că gala va putea fi urmărită şi de pe un ecran montat pe esplanada Palatului Culturii, unde vor fi amplasate aproximativ 500 de scaune. AGERPRES / (A – autor: Tina Dumitrescu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner