vineri, iunie 2, 2023

Bode – către aleșii locali PNL din Alba: Vă asigur că, împreună, vom depăși și efectele nocive ale războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, împreună cu președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă și cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a participat joi la o întâlnire cu aleșii locali PNL din Alba, pe care i-a asigurat de tot sprijinul său în implementarea proiectelor de care au nevoie comunitățile locale pe care le administrează.

Bode: Vă asigur că, împreună, vom depăși și efectele nocive ale războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Vom continua să guvernăm bine și înțelept România și vom asigura stabilitate în aceste vremuri tulburi.

”Fie că este vorba de proiecte finanțate prin PNRR, fonduri europene sau prin Anghel Saligny, este vital să colaborăm și să ne mobilizăm pentru a le implementa cât mai rapid. Atunci când suntem la guvernare, obiectivul nostru este acela de a construi!

Adevărul este că fără sprijinul primarilor, președinților de consilii județene, aleșilor locali și județeni, guvernarea liberală nu ar fi reușit să treacă cu bine România prin multiplele crize pe care le-am traversat: pandemia, criza energetică și, evident, conflictul militar de la granițele țării noastre.”, a mai transmis pe facebook liderul PNL.

Secretarul general al PNL a mai transmis pe pagina sa pe facebook, că așteaptă cu nerăbdare Liga Aleșilor Locali care va avea loc în 26 mai, la Poiana Brașov, pentru că, în sfârșit, contextul pandemic le permite să nse întâlnească față în față, într-un format mai extins și cî PNL are primari cu care să se mândrească.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner