luni, august 15, 2022

Brâncuşi : ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”

Brâncuşi : ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci

şi proşti”

  • TOVARĂȘII : HANU și MILITARU merg împreună cum au mers tot timpul…nu fiți naivi, ei se cunosc și se înțeleg foarte bine!

Am ales acest text ca și titlu de editorial pentru a încerca să înțelegeți cum s-ar fi simțit marele nostru gojean, Constantin Brâncuși în momentul în care ar afla că cei doi prieteni și dirijori ai zonei Motru din ultimii 10 ani, Dorin Hanu și Severus Militaru se vor muta cu tot cu bagaje la Consiliul Județean iar din toamnă urmează…probabil,  Bucureștiul.

Da…eu am rămas MUT de uimire în momentul în care am aflat că Severus Militaru, fost deputat și fost lider de sindicat, cel care a aruncat în lupta pentru primăria Motru un om nevinovat, la rândul său MUT, nevând șanse să câștige primăria Motru din partea PNL, a fost pus pe lista de consilieri județeni la alegerile din iunie.

Nu pot să cred că cel care nu a făcut și nu va face absolut nimic concret pentru municipiul Motru, decât tot felul de aranjamente și care-și permite să sune anumiți oameni să le explice cum trebuie să facă presă, a ajuns să fie pe listele de la consiliul județean și, probabil, va ajunge din nou deputat, că ăsta e scopul.

…scuze, marele lui proiect este transformarea MUNICIPIULUI MOTRU ÎN ORAȘ…și mai este partea cu accesarea de Fonduri Europene…de care m-am săturat să tot aud, de la un om care a avut pârghii să acceseze până acum și nu am auzit să fi făcut ceva.Apropo, nu sunt un fan dar Slapciu, candidatul de la PMP, măcar a accesat și el poate să vorbească de fonduri europene.

Dar voi îl votați așa că…

Da…am rămas tot MUT de uimire când am aflat că și celălalt personaj, primarul Dorin Hanu o să fie pe listele de consilieri județeni, și ca să vezi coincidență, la fel ca și tovarășul de mai sus.

După ce a mimat o așa zisă retragere din viața politică, renunțând la a mai candida pentru un nou mandat de primar, ne trezirăm cu el pe listele pentru Consiliul Județean.Iar ca să fie pachetul complet, se pare că, PRIMARUL FĂRĂ MIZĂ, Dorin Hanu se vrea și în Parlamentul României din toamnă.

Cât tupeu să ai, după ce ai recunoscut că nici măcar curățenia din oraș, unul din singurele lucruri pe care le pot aprecia ( mai este si siguranța că pot merge oricând liniștit pe stradă ) nu-ți aparține și după ce anunți public că nu mai candidezi, fără să anunți conducerea de la Gorj a PSD, iar acum să te furișezi pe listele de la județ?!

Evident că este o întrebare retorică…

Nu pot să cred că acest personaj politic de tristă amintire, cel care nu a reușit să aducă 1 investitor adevărat în oraș, cel care nu a creeat premisele creării unor locuri de muncă și care nu a avut nicio viziune privind dezvoltarea sau salvarea acestui frumos oraș are tupeul să se gândească că acum e timpul să avanseze politic, să ajungă consilier județean și mai apoi, din toamnă cu pretenții de parlamentar.

Dar, încă o dată vă zic, voi îl votați…

I-am alăturat pe cei doi pentru că ei sunt doi oameni care au contat, au condus acest oraș, unul din postura de parlamentar, șef  la sindicat, lider de partid, etc. și altul de primar. Toată lumea să știe sau dacă au uitat le aduc aminte că acești doi oameni politici au condus municipiul Motru iar acum după ce l-au terminat și este în pragul falimentului prin inactivitatea și capacitatea lor redusă de viziune și implicare, de fapt INDOLENȚĂ este cuvântul care-i caracterizează, se ridică acum cu pretenții și ne mai și dau sfaturi, ne aruncă nu știu ce proiecte politice de dezvoltare și creeare de noi locuri de muncă!

DAR…ÎNTREB EU :

DE CE NU AȚI FĂCUT PÂNĂ ACUM SAU CE AȚI FĂCUT CONCRET PÂNĂ ACUM PENTRU MUNICIPIUL MOTRU?

P.S.

Toate aceste aranjamente politice, atât candidatura lui Militaru cât și a lui Hanu la pachet, s-a făcut după o lungă colaborare între cei doi, să ne aducem aminte doar de neimplicare lui Hanu în campania lui Khraibani la parlamentare, doar era candidatul PSD(USL).

Să vă spun o poveste în încheiere : se vorbește pe la colțuri că undeva la un restaurant, parcă la o cantină din Motru, pe 1 decembrie 2015, stând cei doi împreună la un separeu, s-au gândit să mergă și mai sus de Motru, de ce nu în Parlamentul României…PAS CU PAS!

NOROC BUN!

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner