vineri, mai 20, 2022

Breaking News / Serviciile de informații – SRI, SIE și SPP, cu bugetele reduse – Amendamentele depuse de Liviu Dragnea la Comisia de Sănătate au fost adoptate!

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a cerut public, după ședința CEx-ului PSD, din 3 februarie, reducerea bugetului SRI, SIE și SPP.Astăzi, liderul partidului Social Democrat a depus amendamente la proiectul de buget al serviciilor.Amendamentele depuse de Liviu Dragnea la Comisia de Sănătate au fost adoptate.

  • Potrivit unuia dintre amendamente, o parte din bugetul celor de la SRI va urma să ajungă la Sănătate, fiind destinate programelor: Vitamina D, Panorama si Teste markeri tumorali.

Amendamentele depuse de Liviu Dragnea la Comisia de Sănătate au fost adoptate!

Liviu Dragnea psdȘeful Partidului Social Democrat a cerut reducerea bugetului SRI, SIE și SPP astfel că a depus oficial amendamentele la proiectul de buget pentru a tăia 450 de milioane de lei.

  • Unul dintre amendamente arată că 295 de milioane de lei de la SRI vor ajunge la Sănătate, ajungând la programele pentru Vitamina D, Panorama si Teste markeri tumorali.

Mai jos amendamentele depuse de Liviu Dragnea

amendament servicii 1

amendament servicii

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner