Budăi: PSD vine cu un plan de investiții pentru toți antreprenorii care fabrică în România

Marius Budai PSD

Fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budăi, a anunțat pe pagina sa de socializare că PSD vine cu un plan de investiții pentru toți antreprenorii care fabrică în România.

Budăi mai precizează că, în timp ce rectificarea bugetară promovată de PNL continuă linia dezastrului economic pe care guvernarea liberală a impus-o României în ultimul an de zile, PSD are în vedere sprijinirea firmelor care produc în România cu angajați români.

”Programul inițiat de PSD, „Fabricat în România” reprezintă cea mai eficientă protecție, având în vedere că sunt ajutați antreprenorii să mențină locurile de muncă în situații critice, prin acordarea unui stimulent de până la 100.000 de euro.

În programul de guvernare al PSD sunt prevăzute și măsuri concrete pentru relansarea producției IMM-urilor locale, cu prioritate pentru industria de medicamente și echipamente medicale, chimică, petrochimică, alimentară, tractoare, mașini, unelte și utilaje agricole, îngrășăminte, piese auto, IT, energie.
Investiții pentru păstrarea și generarea de locuri de muncă, acesta este ținta economică principală a Guvernului PSD.”, a scris Budăi pe facebook.