sâmbătă, decembrie 2, 2023

Bușoi: Reacție lipsită de bun simț a RADET și a Primăriei

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, acuză o reacție lipsită de bun simț a RADET și a Primăriei, afirmând că aceștia nu sunt în stare să spună clar oamenilor, care așteaptă în frig, în cât timp repară problemele la rețea.

„Reacția RADET și a Primăriei, după ce mii de bucureșteni au rămas zile întregi fără căldură, a fost lipsită de bun simț. Conducerea RADET nu a fost în stare sau nu a fost interesată nici măcar să comunice clar oamenilor un interval de timp pentru reparații, iar răspunsul primarului Firea a lipsit cu desăvârșire. Răspunsul nu reflectă decât mentalitatea unor oameni pe care îi doare în cot, deşi sunt responsabili pentru problemele apărute.

  • Judecând după cum răspund la întrebările bucureştenilor, care nu vor să ştie decât cât timp vor sta în frig,  responsabilii de la RADET dovedesc ca sunt și incompetenți și lipsiți de bun simț. Încearcă să se acopere cu termeni preţioşi.  Firește că rețeaua are “segmente mari” care sunt fisurate și care sunt în pericol să crăpe în orice moment, dar cu toate acestea, răspunderea ta, ca administrator, este să știi cât durează o reparaţie, nu să ameţeşti bucureştenii cu minciunele optimiste.

Doamna primar Firea se apără spunând că nu are vină că rețeaua este veche. Da, rețeaua este veche, dar primarul Firea trebuia să respecte ceea ce a spus atunci când a venit la Primărie, acum doi ani și jumătate, și să vină cu un plan de reparații. Știa foarte bine dimensiunea problemelor de la RADET. A băgat RADET în insolvență, s-a spălat pe mâini și cheltuie banii bucureştenilor pe pomeni şi cadouri electorale”, spune Bușoi.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner