vineri, mai 20, 2022

Caramitru Jr: Djokovic este „un imbecil”, are nivelul intelectual al lui „Jiji” Becali

Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, scrie, pe Facebook, că liderul tenisului masculin, sârbul Novak Djokovic, este un „imbecil” şi că are o gândire apropiată de cea a lui „Jiji” Becali.
„Nole asta e un imbecil si îmi măsor cuvintele. Omul sta in Monaco si face multe zeci de milioane de EUR pe an de la ATP si din deal-uri de reprezentare, de marketing, cu firme mari globale. Deci – pentru banii lui – el depinde de piața vestica globală, de consumatorii de acolo. Ca doar nu primește banii astia de la sârbi sau de la tac-su.
Acuma. Cam 70-80% din adultii din țările vestice s-au vaccinat deja. Procentajul e sigur mult mai mare printre fanii de tenis de acolo (care sunt mai educați si mai sofisticați decât media).
Ei bine – inteligentul de Nole e acuma detestat de toti ăștia, practic de oamenii care îl plătesc pe el. Sigur – e adorat prin Serbia ( o țara de vreo 6 milioane de oameni mai săraci decât cei din Vaslui sau Teleorman de la noi sau decât Bulgaria) si de fanii sosoacei de prin România. Cu ce îl ajuta asta concret? Ce sens are?
Nu are evident nici o logica. Însă omul e doar foarte foarte prost. Are nivelul intelectual al lui Jiji de la noi. Până si Ilie Nastase – care nu e o lumină si la vremea lui a fost chiar un rebel – zice ca omul e dus cu pluta.
La final – stați liniștiti. Nu va juca in Australia, va fi expulzat. In majoritatea turneelor mondiale din lume – nu se va mai putea duce (ca nu mai poți lua avionul nicăieri dacă nu ești vaccinat, dacă nu știați). Sponsorii vor spune pas. Evident – naționaliștii sârbi si dacopații auriști îl vor idolatriza. Va fi invitat de Simion la petrecerea Frăției ortodoxe legionare din Văscautii din deal. Cel mult.
Va mânca mititei pe gratis, va bea bere din pet si se va bate pe burtă cu Sosoaca. Asta e viitorul. Deștept om”, scrie Caramitru Jr.
spot_img
Campanii publicitare
    sales banner