marți, noiembrie 28, 2023

CAZURI INCREDIBILE DE INCOMPATIBILITATE! Neveste şi alte rude ale candidaţilor, preşedinţi de circumpscripţii electorale

EXCLUSIVITATE

CAZURI INCREDIBILE DE INCOMPATIBILITATE!

Neveste şi alte rude ale candidaţilor,

preşedinţi de circumpscripţii electorale

   Pe lista preşedinţilor şi locţiitorilor de circumpscripţii din Gorj apar o serie de incompatibilităţi, deoarece soţiile, surorile sau rudele unor candidaţi ocupă aceste funcţii. Unii dintre ei spun că vor face cerere de retragere, deoarece extragerea preşedinţilor s-a făcut, cel mai probabil, înainte să fie stabiliţi candidaţii.

  • Aşa s-a ajuns în situaţia ca în comuna Berleşti, preşedinte de circumpscripţie să fie soţia candidatului PMP, Constantin Matei, Matei Maria.

   La Turceni preşedinta circumpscripţiei este Haţegan Elena Carmen, soţia candidatului de pe locul doi din lista de consilieri a PSD şi sora candidatului din lista de consilieri a PNL.

  • În comuna Urdari, preşedinte de circumpscripţie este soţia candidatului PNL, Bebe Tauru. O situaţie asemănătoare este şi la Ţânţăreni, unde locţiitorul preşedintelui circumpscripţiei este soţia unui candidat PNL, la consiliul local, Creţu Nicoleta.

În comuna Brăneşti preşedintele circumpscripţiei este chiar candidatul ALDE, Petre Volintiru.

Și la Motru ar exista o urmă de incompatibilitate, cel puțin morală, în sensul că e posibil ca un candidat la primăria Motru ar fi finul președintelui de circumscripție electorală.

Probabil și la nivel național sunt situații asemănătoare!aining

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner