luni, iunie 27, 2022

Ce le răspunde Liviu Dragnea nemulțumiților din PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a răspuns membrilor PSD care critică partidul.

“Eu îmi doresc foarte mult ca după acest Congres toată lumea să înţeleagă şi după spiritul acestui Congres, după atitudinea delegaţilor la Congres, să înţeleagă că marea masa a partidului nu mai acceptă acţiuni care să aducă atingere sau să reprezinte atacuri ale unor membri de partid împotriva acestui partid.

  • Avem obiective mult mai importante, avem o responsabilitate majoră  pentru această naţiune şi nu mai putem continua să comentăm, să dăm răspunsuri la tot felul de afirmaţii care nici măcar nu pot fi considerate acuzaţii. Este o diferenţă, după părerea mea, semnificativă. Nu vreau să comentez de ce, cine a candidat, de ce n-a candidat, este foarte bine.

Ştiţi foarte bine că am susţinut şi am propus şi colegii mei au fost de acord să trecem peste orice condiţii şi oricine a dorit să candideze să poată candida. Este un vot democratic, corect, pe care l-a dat fiecare delegat fără să îi fie impus de cineva şi cu asta s-a închis. Alegerile s-au încheiat astăzi şi oricine mai vrea să discute despre acest subiect, nu cred că mai poate face asta în interiorul partidului”, a spus Liviu Dragnea.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner