Centrul Cultural Vrancea oferă două burse şcolare pentru copii de la DGASPC

Centrul Cultural Vrancea oferă în acest an două burse şcolare în cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii pentru doi copii care beneficiază de măsuri de protecţie în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea, a informat, miercuri, instituţia.

‘Ne bucurăm să fim alături de elevii DGASPC Vrancea, cu două burse şcolare, pe care le oferim în anul şcolar 2021-2022, la clasa de Design-vestimentar. Tinerii bursieri vor fi îndrumaţi de doamna Georgeta Ciornei, expert la clasa de Design-vestimentar’, a precizat, într-o informare de presă, Centrul Cultural.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Vrancea, pentru cele două burse s-au înscris două adolescente de 15 şi 16 ani, beneficiare a măsurii de plasament în cadrul Centrului de Asistenţă şi Sprijin Focşani, care au optat pentru cursul de design vestimentar.

Şcoala Populară de Arte din cadrul Centrului Cultural Vrancea, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Vrancea, oferă în fiecare an cursuri de pictură, design vestimentar, pian, vioară, orgă, clarinet/saxofon, canto sau arta actorului. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: PRESSONLINE