vineri, august 19, 2022

Chirieac: Cred că Mircea Geoană, dacă va candida la președinție, are o șansă reală acum; e și frustrarea că toată lumea știe că i-au fost furate alegerile în 2009

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus cine are, în opinia sa, o șansă reală la alegerile prezidențiale din 2024, scrie dcnews.ro.

În ultima perioadă, a început să se discute din ce în ce mai des despre posibilele candidaturi la funcția de președinte al României în alegerile ce vor avea loc în 2024. Discuţiile despre candidaţii la prezidenţiale încep să fie purtate în interiorul partidelor, deşi alegerile sunt peste doi ani.

„Este o foame de oameni politici responsabili în România”, a spus Bogdan Chirieac. În opinia analistului politic, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, ar avea o șansă reală dacă ar candida la alegerile din 2024.

„Cred că Mircea Geoană, dacă va candida la președinție, are o șansă reală acum. E și frustrarea că toată lumea știe că i-au fost furate alegerile în 2009. Avem și perioada de timp pierdut de atunci până acum. Dar cred că Mircea Geoană ar avea mari, mari șanse la președinția României”, a spus, vineri, analistul politic Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DCNewsTV.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner